خلاءهای اقتصاد دیجیتال در کشور شناسایی می‌شود

به نقل از سایت اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ، فن آوری های نوین :    

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه فناوری‌های نوین یکی از اتفاقاتی است که هر روز در دنیا شاهد آن هستیم. فناوری‌های پیچیده و مبتنی بر اینترنت نقشی اساسی در تسهیل زندگی مردم دارند. به دنبال توسعه این فناوری‌ها، بازارهای نوین مبتنی بر اینترنت هم در دنیا شکل گرفته که در دهه‌های اخیر به میدان رقابت کشورهای دنیا تبدیل شده است. میدان رقابتی که هرکدام از کشورها تلاش می کنند تا سهم بیشتری را از آن خود کنند.

در ایران این میدان رقابت به شرکت‌های دانش‌بنیان رسیده و تلاش‌ها در این حوزه در دل زیست‌بوم فناوری و نوآوری شکل گرفته است.

ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم به عنوان یکی از نهادهای پیشرو در این عرصه در تلاش است تا با رصد و پایش بازار جهانی اقتصاد دیجیتال و تهیه گزارش‌هایی کمی و کیفی این حوزه، خلاهای موجود اقتصاد دیجیتال در کشور را شناسایی کند و راهکارهایی را در این زمینه برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در پیش گیرد.

تحقق این هدف هم با مشارکت این ستاد و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این عرصه میسر می‌شود. شرکت‌هایی که سهم زیادی در توسعه اقتصاد دیجیتال کشور دارند.

نگاهی به پیشتازان و فعالان بازارهای دیجیتالی می تواند بیانگر تلاش دیگر کشورها در عرصه کسب‌وکارهای اینترنتی و تاکیدی بر تعیین نقشه راه برای ایران باشد. اینکه چه سیاست‌هایی می تواند مسیر ایجاد و توسعه شرکت‌های خلاق و فناور را تسهیل کند.

هرچند ایجاد کسب‌وکارهای اینترنتی ایران در سال‌های اخیر شتاب گرفته و رشد چشمگیری داشته است، اما بازاریابی و دستیابی به بازارهای جهانی و حضور فعال‌تر در این حوزه نیاز مهم و کلیدی است که باید برای آن برنامه‌ریزی‌های مدون و دقیقی صورت گیرد.

هدف ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این است که با رصد بازار جهانی راهی پرسود و با منفعت اقتصادی برای توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجتال در کشور بیابد.

106
0 0

لینک های مفید

طراحی لوگو دراصفهان

بانک اطلاعات مشاغل رایگان
لوازم یدکی جک JAC

کتاب های ادبیات آمریکای لاتین

سنگ چینی

کرم گریم


$(window).load(function () { 'use strict'; function activeStickyKit() { $('[data-sticky_column]').stick_in_parent({ parent: '[data-sticky_parent]' }); // bootstrap col position $('[data-sticky_column]') .on('sticky_kit:bottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'static'); }) .on('sticky_kit:unbottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'relative'); }); }; activeStickyKit(); function detachStickyKit() { $('[data-sticky_column]').trigger("sticky_kit:detach"); }; var screen = 768; var windowHeight, windowWidth; windowWidth = $(window).width(); if ((windowWidth < screen)) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } // windowSize // window resize function windowSize() { windowHeight = window.innerHeight ? window.innerHeight : $(window).height(); windowWidth = window.innerWidth ? window.innerWidth : $(window).width(); } windowSize(); // Returns a function, that, as long as it continues to be invoked, will not // be triggered. The function will be called after it stops being called for // N milliseconds. If `immediate` is passed, trigger the function on the // leading edge, instead of the trailing. function debounce(func, wait, immediate) { var timeout; return function () { var context = this, args = arguments; var later = function () { timeout = null; if (!immediate) func.apply(context, args); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout(timeout); timeout = setTimeout(later, wait); if (callNow) func.apply(context, args); }; }; $(window).resize(debounce(function () { windowSize(); $(document.body).trigger("sticky_kit:recalc"); if (windowWidth < screen) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } }, 250)); });