برای توسعه ارتباطات باید ۱۰۰ برابر بودجه فعلی سرمایه گذاری کرد

به نقل از سایت اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ، فن آوری های نوین :    

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری در مراسم روز جهانی ارتباطات که در وزارت ارتباطات به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وزارت ارتباطات و توسعه بخش ارتباطات را لنگرگاه اصلی در دوران پساکرونا عنوان کرد و گفت: باید در این حوزه ۱۰۰ برابر بودجه فعلی سرمایه گذاری کرد.

وی با بیان اینکه نیازمند تامین زیرساخت های حقوقی و اجتماعی برای یک انسان هوشمند در دوران پسا کرونا هستیم و به هر قسمتی از این هدف که نگاه می کنیم، وزارت ارتباطات لنگرگاه مهم و اصلی به شمار می رود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تقویت زیرساخت های ارتباطی در کشور در دولت دوازدهم از جمله رساندن اینترنت به روستاها تا تمام مردم از از خدمات یکسان برخوردار باشند، گفت: باید زیرساخت های فنی و حقوقی این بخش نیز در سال ۹۹ تقویت شود.

جهانگیری با بیان اینکه مردم یادشان است که ۸ سال گذشته برای ارتباطات چه شرایطی داشتند، افزود: اقدامات دولت در خدمات دهی ارتباطات در این ۸ سال با کل دوران دولت ها قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره به اینکه در این حوزه بسیاری از اقداماتی که تا آخر دولت پیش بینی شده بود به دلیل شیوع کرونا، ظرف ۳ ماه انجام شد، افزود: در پساکرونا شاهد نیازمندی های بسیاری در حوزه های مختلف زیرساختی، سخت افزاری، نرم افزای، تحقیق و پژوهش و آموزش خواهیم بود که این توسعه باید شتاب بیشتری بگیرد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اقدامات وسیع در بخش فناوری فضایی، گفت: ما در سال ۹۸ موفق به طراحی و ساخت ماهواره و ارسال به فضا شدیم و شواهد نشان داد که این توان برای موفقیت در عرصه فضایی وجود دارد. البته نباید به این حد اکتفا کرد و باید ماهواره های بزرگ تر و پرتاب کننده های بهتری ساخت و با پیش بینی آینده، کارهای بزرگ انجام داد.

وی با بیان اینکه در ایام کرونا اگر زیرساخت های ارتباطی و توانمندی در ارائه خدمات به صورت آنلاین نبود نمی توانستیم مردم را در خانه نگه داریم، افزود: شواهد نشان می دهد که در حوزه آموزش مجازی با امکاناتی که فراهم شد، دانش آموزان و دانشجویان چیزی کمتر از یک سال تحصیلی نیاموختند و شاهد شفافیت در ارائه خدمات آموزشی در کشور بودیم.

111
0 0

لینک های مفید

طراحی لوگو دراصفهان

بانک اطلاعات مشاغل رایگان
لوازم یدکی جک JAC

کتاب های ادبیات آمریکای لاتین

سنگ چینی

کرم گریم


$(window).load(function () { 'use strict'; function activeStickyKit() { $('[data-sticky_column]').stick_in_parent({ parent: '[data-sticky_parent]' }); // bootstrap col position $('[data-sticky_column]') .on('sticky_kit:bottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'static'); }) .on('sticky_kit:unbottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'relative'); }); }; activeStickyKit(); function detachStickyKit() { $('[data-sticky_column]').trigger("sticky_kit:detach"); }; var screen = 768; var windowHeight, windowWidth; windowWidth = $(window).width(); if ((windowWidth < screen)) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } // windowSize // window resize function windowSize() { windowHeight = window.innerHeight ? window.innerHeight : $(window).height(); windowWidth = window.innerWidth ? window.innerWidth : $(window).width(); } windowSize(); // Returns a function, that, as long as it continues to be invoked, will not // be triggered. The function will be called after it stops being called for // N milliseconds. If `immediate` is passed, trigger the function on the // leading edge, instead of the trailing. function debounce(func, wait, immediate) { var timeout; return function () { var context = this, args = arguments; var later = function () { timeout = null; if (!immediate) func.apply(context, args); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout(timeout); timeout = setTimeout(later, wait); if (callNow) func.apply(context, args); }; }; $(window).resize(debounce(function () { windowSize(); $(document.body).trigger("sticky_kit:recalc"); if (windowWidth < screen) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } }, 250)); });